Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Tudatlan Csintalan
  2007-03-10 13:12:49, szombat
 
  Tudatlan Csintalan
2007-03-10. 00:32:28

Muszáj néznem a Kóbor Kutya mûsorát. Néha igen nehéz, máskor egész elviselhető a nem egészen csíny nélküli Csintalan.

Mikor azonban azt találta mondani, hogy mit kerestünk mi a Don kanyarulatában, egészen megsajnáltam. Mivel nekem nincs telefonom, amivel fel tudnám hívni, kénytelen vagyok megírni levélbe, mit is kerestünk mi a háborúban.

A kommunista rém, a Szovjetunió ellen harcoltuk. Igen, az ellen a rém ellen, akinek a szolgálatában kedves csintalan karrierje is elkezdődött, hasonlóan a miniszterelnökúréhoz.

Igaz, Csintalan elvtárs nem harácsolt össze vagyont, de amikor kiesett a pixisből, még ő sem akart oda piszkítani, abba a tálba, amelyből ő is evett. Most sem hagyja csintalan, hogy összehasonlítsuk a nemzeti szocializmust és a nemzetközi szocializmust. Igaz is, valóban a kettő összehasonlíthatatlan, csak másként, ahogy ő gondolja.

Mit kerestünk mi a Don kanyarban?

Kedves Csintalan, már elfelejtette, hogy a Szovjetunió az egész világot meg akarta hódítani? Talán kérdezze meg erről Kun Miklóst, ő sokat tud a Sztálin rendszer titkairól mesélni. Nem a Szovjetunió támadott meg bennünket? Sajnos ez sem igaz, a kommunisták 1919-ben 133 napig hatalomra kerültek itt, és elveszett miatta az országunk két harmad része. Miután elpucoltak az országból akkor is itt maradtak az ügynökeik, előkészítendő az orosz megszállást.

Folyamatosan háborúban álltunk az oroszokkal, sőt az orosz tervek szerint éppen mi voltunk az a láncszem, amelyen keresztül előre törhettek. 1941-ben az orosz hadsereg felvonult a teljes nyugati határ mentén. Hitlernek nem volt más választása, hiába vallott kudarcot Anglia felett, az oroszt meg kellett állítani, mert Sztálint nem lehetett kielégíteni. Pont ez az orosz felvonulás segítette hozzá a németeket a 41-es győzelemsorozathoz.

Persze, hogy történelmi és stratégiai kérdésekben tudatlan Csintalan, az nem olyan nagy baj, mint az, hogy nem tette helyre ügyeletes zsidó betelefonálóját, mikor az antiszemitizmus erősödését az irigységgel magyarázta. A cionisták szerint, az antiszemitizmus oka, hogy a gójok, nem zsidók, irigyek a választott népre, mert a zsidók tehetségesebbek, életrevalóbbak, mint ők. Ha már a HírTV népszerû riportere nem tudja tudatlanságból helyre tenni ezt, tegyük meg, néhány keresetlen szóval.

Nos, az első néhány szót, inkább nem írom le, szépen becsukom a zsebemben kinyílt bicskát, rágyújtok, és lehiggadok. Azt hiszem, mindenki, aki ismer, és az is aki nem sejti, mik lennének az első szavaim. Igen, azok, jól gondolják. Most azonban térjünk át, filozófia síkjára, vizsgáljuk meg a kérdést nyelvi szempontból.

Vannak, akik a nyelvüket, beszédre is használják, és közöttük vannak olyanok, akik beszéd közben sem nyalnak sehová. Mi az irigység? Irigy az, aki más, jogos tulajdonát, megérdemelt sikerét, javait tőle elkívánja magának, természetesen anélkül, hogy maga megküzdene, megdolgozna a javakért. Nos nem vagyok irigy Gyurcsányra sem, és nem vagyok irigy egyetlen egy zsidó vagy nem zsidó emberre sem, semmi olyanra nem, ami megérdemelt siker, megszolgált vagyon.

Ezzel szemben igen is joggal irritál az érdemtelenül szerzett, nemtelenül gyûjtött vagyon, függetlenül az illető nacionáléjától. Ennyit legalább a nem zsidók védelmében is el lehetne mondani. Ha igazak a holokauszt adatai, és most ezekről inkább nem nyitnék vitát, akkor maximum 100 000 zsidó lehetne az országban. Azaz 1%, és a 99%-is megérdemelne némi védelmet, mikor irigynek titulálják őket, tehetségtelennek, ok nélkül gyûlölködőnek.

Egyébként, Tamás Gáspár Miklós, kitûnő zsidó filozófus is megmondta, zsidó, vagy zsidós csoportok bírálata, még nem antiszemitizmus. Jelen esetben, Csintalan telefonálója és Csintalan alkot egy zsidó és zsidós csoportot, és őket bírálom, mégpedig a súlyosan sértő megjegyzésük miatt. Ha mi a leantiszemitázott radikálisok nem is a társadalom egészét jelentjük, de mintegy 10-20% biztosan vagyunk.

Ha úgy tetszik; talán kisebbség, és mint kisebbségnek is jogunk van a véleményünk szabad kinyilvánításához, ahhoz, amit nem tûr el a csintalan Csintalan, talán tudatlanságból. Egyébként csak úgy magunk között szólva, neki, és telefonálójának elárulhatjuk, nincs mit irigyelni egy jellemzően belterjes szaporodású, rasszista felfogású közösségen. A faji tisztaságra törekvés ugyanis velejár torz vonásokkal, mint a nagy orr és fül. Persze, ilyen vonásokkal nem zsidó is rendelkezhet, mint például a miniszterelnökúr, kinek nem a külseje a legtorzabb, hanem a lelkivilága.

Valójában éppen azért irritálnak bennünket a molnárkák, kókadtak, és a hasonszőrûek, mert tisztességes munkából meg sem próbálnak élni, vagy ha mégis, akkor is a beteg egészséges fülét mûtik meg a beteg helyett. Az antiszemitizmus nem az irigység miatt növekedik, hanem éppen azért, mert az olyanok, mint Gyurcsány leantiszemitázzák az ellenfeleiket. Semmi bajunk nincs az olyan zsidókkal, akik magukat nem képzelik felsőbbrendûnek, akik tiszteletben tartják mások egyenlő jogait, és nem akarnak maguknak előjogokat származásuk alapján.

A bőröndösöket persze nem bírjuk, függetlenül a nacionáléjuktól, és nem is ez alapján ítéljük meg a másikat. Annak ellenére, hogy vannak nagyon rossz tapasztalataink. Egyébként pedig kissé nevetséges hősként pózolni, a zsidók védelmében, mikor a világot az USA uralja, amely éppenséggel a zsidóságot és a zsidó államot favorizálja, sokszor a nemzeti érdekei ellenében is. Ha nem tudná Csintalan, a II. Világháborút nem a III. Birodalom nyerte meg. Sajnos nem sikerült a német hadseregnek legyőznie a kommunizmust, a mi segítségünk túl kevés volt ehhez.

Az USA és Anglia letiporta orosz segítséggel Németországot, aztán ezért a segítségért mi fizettünk 45 év megszállással. Ha Amerikán múlt volna, akkor persze még mindig oroszul tanulnánk. Alapos és egyre alaposabb okunk van kételkedni a mítoszokban, mint például a holokauszt, vagy éppenséggel a német világuralmi tervek. Miért? Mert én még emlékszem arra, hogy azt tanították, hogy a kommunizmus kísértete be fogja járni az egész világot. Emlékszem arra, hogy mikor katona voltam, egy percet sem fecséreltek arra a kiképzés alatt, hogyan kell védekezni, hanem csak azt tanították, miként kell támadni. A Szovjetunió valóban világhódításra készült, de ez nem izgatta az USA-t mert tudta, ő sokkal erősebb.

Anglia valamikor szintén uralta a fél világot, és az USA ma uralkodik a világ nagy része, így hazánk felett is. És ha már a holokausztról esett szó, sajnos nem igen hiszek sem a hatszáz ezerben, sem pedig a hatmillióban. Nem, mert ehhez képest túl sokkal lehet találkozni, akiknek túl nagy hatalma van mindenütt. Bár mondhatok ennél durvábbat is, ha igaz lenne a holokauszt, akkor mennyien lennének, ha nem lett volna? Minden bizonnyal fogyatékosak az ismeretei a kereszténységről is a tudatlan Csintalannak, ezért elárulok neki valamit.

A keresztény ember nem tesz különbséget ember és ember, fájdalom és fájdalom között. Nem ismeri el, hogy bárki felsőbbrendû lenne, jobban vagy kevésbé egyenlő lehetne bárki, mint más. Ez azt is jelenti, hogy ha egy zsidó elmondhatja a véleményét arról, hogy szerinte miért utálják őt a gójok, akkor egy kereszténynek is joga van elmondani, hogy szerinte miért növekszik az antiszemitizmus, hogy szó sincs előítéletekről, hanem nagyon rossz tapasztalatokról. És ezek a tapasztalatok bizony egyre rosszabbak lesznek, mikor a kórházakat lenyúlják, mikor iskolákat zárnak be, mikor az egyetemeken és főiskolákon tandíjat kell fizetnünk és egyre több Jordán partjáról jött tanul bennünk, mikor vizitdíjjal, ágydíjjal, dobozdíjjal sarcolnak bennünket, mikor "ázsiai válságövezetből" akarnak itt letelepíteni egy millió embert, mikor minden magyar állampolgárságát megakadályozza a szoclib hatalom és a média, amelyben ugyancsak sokan vannak a választott népből.

Nem használ persze az sem, hogy a mûvi meddővé tételt megkönnyítik, elveszik az gyermekkedvezményt, ezzel szemben legalizálni akarják a gyermekpornográfiát. Közben egyeseknek az a legnagyobb gondja, hogy az ezek ellen fellépők antiszemiták? Mert védeni akarjuk a magyar nemzet érdekeit? Morvay Krisztinát leantiszemitázták, mert fellépett a rendőri erőszak ellen, és mert azt találta mondani, hogy magunk fajták és maguk fajták. Ha azt mondjuk, idegenszívû, zsidózással vádolnak, pedig éppen azt akarjuk kifejezni, hogy a magatartás az nem származásfüggő.

Egyébként pedig miért ne lehetne kimondani azt, hogy zsidó? A legelemibb jogunk, hogy fellépjünk érdekeink és jogaink sértői ellen, hogy megnevezzük azokat, akik szerintünk a nemzet érdeke ellen cselekednek. Nem biztos, hogy igazunk van, de akkor már biztos, ha még ki sem ejthetjük a szánkon a zsidó szót. Na kedves tudatlan Csintalan, többek között ez az, ami a legjobban erősíti az antiszemitizmust, és nem előítéletként, hanem keserû tapasztalatként. Egyébként is most itt nem egy százaléknyi, de nagyon hangos és nagyon befolyásos kisebbség túlzott érzékenységéről van szó, hanem milliók, az egész nemzet kétségbeejtő helyzetéről. Kisemberekről, kiknek nincs 300 Ft feleslegük, mert kell kenyérre, kiknek a dobozdíj elviszi az egész napi ételét, pedig bablevesnél több amúgy sem tellett.

Azokról a milliókról van szó, akik el sem tudnak jutni a kórházakba, sőt el sem indulnak, mert úgysincs pénzük az ágydíjra. És ez nem irigység Csintalan úr, hanem jogos indulat az ellen a klikk ellen, amely féktelen mohóságában mindent lenyúl, tönkretesz és kiárusít. Tenni akarnak az antiszemitizmus ellen? Tegyenek, álljon ki a hazai zsidóság a nemzet létérdekei mellett. Utasítsa el a több biztosítós modellt, a gazdagokra és szegényekre osztott ellátást, a tandíjat, vizitdíjat, egyáltalán a szoclib hatalom antiszemitázását minden tiltakozóval szemben.

Majd akkor, ha ezt megteszi a zsidóság, majd akkor kérjen tőlünk számon bármit is. Ha már a cikkem a Don Kanyar említésével kezdtem, kanyarodjak vissza egy kicsit oda. Katonáink ott és akkor azok ellen küzdöttek, akik Gyurcsányék elődeit, a kedves nagypapát ránk szabadították. Igaz, elbuktak, de legyen áldott a nevük örökké, és legyenek átkozottak mindazok, akik miatt az ország erre a sorsra jutott.

Ja, talán megint zsidóztam volna?

Juhász László - timerider@fw.hu - Szent László Népi Rádió
 
 
1 komment , kategória:  Általános  
Címkék: összehasonlítsuk, antiszemitázását, miniszterelnökúr, tapasztalatokról, állampolgárságát, antiszemitizmust, tehetségtelennek, kereszténységről, antiszemitizmus, nacionáléjuktól, érzékenységéről, tehetségesebbek, válságövezetből, telefonálójának, betelefonálóját, tapasztalataink, tapasztalatként, előítéletekről, életrevalóbbak, nacionáléjától, tudatlanságból, megakadályozza, kanyarulatában, származásfüggő, világhódításra, németországot, előkészítendő, megszállással, ellenfeleiket, szabadították, holokausztról, előítéletként, szolgálatában, kereszténynek, szocializmust, kisemberekről, szolgálatában kedves, nemzeti szocializmust, nemzetközi szocializmust, egész világot, kommunisták 1919-ben, országból akkor, orosz megszállást, orosz tervek, orosz hadsereg, teljes nyugati, orosz felvonulás, antiszemitizmus erősödését, irigységgel magyarázta, cionisták szerint, választott népre, zsidók tehetségesebbek, Tudatlan Csintalan, Kóbor Kutya, Kedves Csintalan, Tamás Gáspár Miklós, Morvay Krisztinát, Juhász László, Szent László Népi Rádió,
Ballán Mária (#1)   2007-03-10 15:50:30
Egyik ismerősöm betelefonált,hogy elmonhassa:Sajnálja a sok zsidó áldozatot, de miért nem említi meg senki a sok magyar áldozatot az elcsatolt területeken Trianon után????? Nem is engedte elmondani végig azt, amit mondani akart, és fekete lyuknak titulálta azokat, akik a zsidóság sorsát nem érzik át. Hát én átérzem a sorsukat.De mint ahogy minden embert szeretek,de leginkább a családomat, akkor így vagyok a nemzetemmel is.Minden nemzetet szeretek,de leginkább a sajátomat!!! Akkor miért nem emlékezhetek meg a saját népem bánatáról a saját hazámban???? Ilyenkor miért vagyok én fasiszta? Szomorú, hogy még mindig itt tartunk!!!!!!! Nézzük a Zenit Tv-t és a Pax Tv-t ezután, talán nem fog fájni annyira a kesebbségi sorsunk saját hazánkban!!!!! Tisztelettel:Mária
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Egyszerűen  György napra  S a dalok tanulsága  Búzaszentelés  Lábad nyomát megőrzi a föld.  Önmagaddal nem lehetsz elégede...  Egyszerűen  Két ember becsülete  Facebookon kaptam  Gondolatok az életről és szere...  Facebookon kaptam Krisztina b...  Viharban csak az a fa marad ál...  Mindenünk, amink van, amit sze...  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Maradék idő  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Alvó cica  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Volt egy...  S a dalok tanulsága  Emlék  S a dalok tanulsága  Két tekintet van  802 esztendeje, 1222. április ...  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szent György napi hiedelmek, s...  Ünnepelj csak  Volt egy...  Zilahy Lajos gondolata  Facebookon kaptam  Alvó cica  Facebookon kaptam  Vannak arcok  Emlék  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Emberként automatikusan értéke...  Facebookon kaptam  Bella István: Zsoltár  Gábor Dénes gondolata  Minden gyerek jó.  Beney Zsuzsa - Sirató  Facebookon kaptam  A könnyek összegyűjtése  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  A legnagyobb hiánycikk manapsá...  A könnyek összegyűjtése  Facebookon kaptam  Két tekintet van  A keserű igazság  Facebookon kaptam  Idézetek a barátságról  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A boldogság ült a világvégén  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A Mester kezének érintése  Facebookon kaptam Mírjam barát...  A végzet az  Ma a legtöbb civilizált ember ...  Facebookon kaptam Krisztina b...  Facebookon kaptam  Beney Zsuzsa  Amit átélünk,  Aki a sorsa útján jár, gyakran...  A fák lelke  Jó éjszakát  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Önmagaddal nem lehetsz elégede...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Bella István: Zsoltár  Facebookon kaptam  Szent György napi hiedelmek, s...  Mindenünk, amink van, amit sze...  Facebookon kaptam  A boldogság ült a világvégén  Az embernek a társa: hiányzik.  Facebookon kaptam  Alvó cica  A boldogság ült a világvégén  Beney Zsuzsa - Tavasz  Volt egy... 
Bejegyzés Címkék
szolgálatában kedves, nemzeti szocializmust, nemzetközi szocializmust, egész világot, kommunisták 1919-ben, országból akkor, orosz megszállást, orosz tervek, orosz hadsereg, teljes nyugati, orosz felvonulás, antiszemitizmus erősödését, irigységgel magyarázta, cionisták szerint, választott népre, zsidók tehetségesebbek, első néhány, zsebemben kinyílt, első szavaim, kérdést nyelvi, zsidó vagy, érdemtelenül szerzett, illető nacionáléjától, holokauszt adatai, 99%-is megérdemelne, súlyosan sértő, leantiszemitázott radikálisok, társadalom egészét, véleményünk szabad, csintalan Csintalan, jellemzően belterjes, faji tisztaságra, beteg egészséges, beteg helyett, irigység miatt, olyan zsidókkal, bőröndösöket persze, zsidók védelmében, zsidó államot, nemzeti érdekei, német hadseregnek, német világuralmi, kommunizmus kísértete, kiképzés alatt, világ nagy, holokausztról esett, hatszáz ezerben, tudatlan Csintalannak, keresztény ember, zsidó elmondhatja, véleményét arról, tapasztalatok bizony, kórházakat lenyúlják, millió embert, szoclib hatalom, választott népből, ezek ellen, magyar nemzet, rendőri erőszak, legelemibb jogunk, nemzet érdeke, zsidó szót, legjobban erősíti, egész nemzet, dobozdíj elviszi, egész napi, klikk ellen, antiszemitizmus ellen, hazai zsidóság, nemzet létérdekei, több biztosítós, kedves nagypapát, nevük örökké, ország erre, sorsra jutott, összehasonlítsuk, antiszemitázását, miniszterelnökúr, tapasztalatokról, állampolgárságát, antiszemitizmust, tehetségtelennek, kereszténységről, antiszemitizmus, nacionáléjuktól, érzékenységéről, tehetségesebbek, válságövezetből, telefonálójának, betelefonálóját, tapasztalataink, tapasztalatként, előítéletekről, életrevalóbbak, nacionáléjától, tudatlanságból, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 3816
  • e Hét: 18046
  • e Hónap: 29157
  • e Év: 182653
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.